Mitsubishi NETSU NORDIC

Netsu Nordic tarjoaa kaiken, mitä lämpöpumpulta toivotaan Suomen olosuhteissa ja kodeissa. Netsun miellyttävä lämpö leviää tilaan automaatti– tai käsiohjauksella. Täysin automaattinen takkatoiminto lisää energiatehokkuutta  ja +10°C ylläpitolämmitys on parasta mitä voi tarjota tiloihin, jotka halutaan pitää kuivina peruslämmöllä.

Netsu Nordic -mallista löytyy useita huippumallien ominaisuuksia vakiona, kuten 3D Auto, +10°C -ylläpitolämmitys, monipuoliset ajastus- ja ohjaustoiminnot, sekä tehokas ilmansuodatus ja  valinnaisina lisäominaisuuksina WIFI- tai SMS-ohjaus. Laite on muotoiltu sulautumaan pohjoismaiseen sisustukseen kolmessa tyylikkäässä värissä: Pure White, Titanium ja Black & White.

Netsu Nordic esite

Netsu käyttöohje

Netsu Nordic -ilmalämpöpumppu on paras valinta yleisimmässä koko- ja hintaluokassa

Huippuenergiatehokas laite luontoystävällisellä R32-kylmäaineella.

Mitsubishi Heavy Netsu Nordic -ilmalämpöpumpussa vedon tunne on minimoitu ja mukavuus maksimoitu

Mitsubishi Heavy Industries valmistaa monia laitteita pienistä suuriin – myös lentokoneita ja niiden aerodynaamisia osia. Mitsubishi Heavyn ilmalämpöpumppujen sisä- ja ulkoyksikön puhalluksen suunnittelussa on käytetty tätä tietotaitoa. Perusideana ilmalämpöpumpuissa on mahdollisimman suuri ilman liikkuvuus mahdollisimman pienellä energia- ja äänimäärällä. Siksi sisäyksikön puhallus ja sen ohjaus edustavat ilmalämpöpumppualan huippua. Ääni on tasainen ja huminaton, sillä kennon ja sen lamellien aerodynaamisella muotoilulla on saavutettu sujuva ilmavirran kulku ja mahdollisimman suuri lämmön luovutuspinta parantamaan energiatehokkuutta. Netsu Nordicin sisäyksikön 3D Auto -ilmanohjaus levittää lämpimän tai viileän ilmavirran tasaisen huomaamattomasti ja äänettömästi ympäri kiinteistöä. Näin viilennys ei tunnu häiritsevältä edes vedolle herkistä ihmisistä.

Voit myös valita ilmalämpöpumpun puhalluksen suuntauksen useista eri vaihtoehdoista manuaalisesti ja tallentaa ne muistiin kaukosäätimellä.

Ulkoyksikössä panostuksen äänettömyyteen näkee heti ensisilmäyksellä. Ulkoyksikön Leaf Shape -muotoiltu ritilä parantaa ilman ulosvirtausta ja hajottaa äänen pehmeäksi ja ilmavirtauksen tasaisesti ympäristöön, jolloin pistemäistä melukuormaa tai äärimmäistä viimaa ei pääse syntymään. Netsu Nordic -ilmalämpöpumpussa puhallinmoottori on kiinnitetty poikkeuksellisesti kelluvaksi joustavilla kumikiinnikkeillä moottorin akseliin. Tämä nerokas ratkaisu vähentää merkittävästi värähtelyääniä – varsinkin, kun ilmalämpöpumppu työskentelee kovilla kierroksilla. Lisäksi hiljainen toiminto vähentää kompressorin käyntinopeutta ja samalla ääntä 3 dB. Tämä ominaisuus on parhaimmillaan esimerkiksi kesäyönä, kun vietät aikaa ulkona terassilla. Mitsubishi Heavy onkin maailmanlaajuisesti tunnettu hiljaisena ilmalämpöpumppuna.

4v takuu

Luotamme tuotteisiimme! Ammattitaidolla valmistetut Mitsubishi Heavy -laitteet ansaitsevat mielestämme reilun takuun: Myönnämme kotitalouskäytössä oleville, kesäkuun 2020 jälkeen ostetuille Netsu Nordic 20-35 -laitteille 4 vuoden takuun. Takuuasiat tulee hoitaa asiantuntevan jälleenmyyjämme kautta.

Älykäs Takkatoiminto

Suomalaiseen kotiin ja loma-asuntoon kuuluvat oleellisena osana takka tai leivinuuni. Mitsubishi Heavy -ilmalämpöpumppu onkin tulisijan paras kumppani. Kun tulisija nostaa sisälämpötilan asetettuun arvoon, kytkeytyy takkatoiminto automaattisesti päälle. Tällöin ilmalämpöpumppu lopettaa lämmityksen ja ryhtyy siirtämään tulisijan lämpöä tasaisesti tilaan. Takkatoiminnolla lämpötila tasaantuu, sillä lämmin ilma painetaan alas lämmittämään myös lattiapintoja ja eriasteiset lämpökerrostumat poistuvat. Mitsubishi Heavy Netsu Nordic tarjoaa parasta mahdollista säästöä ja mukavuutta.

Mitsubishi Heavy Industries on työskennellyt pitkään tehokkaamman ja raikkaamman energiatehokkuuden puolesta

Netsu Nordicin puhdistustoiminnot lisäävät ilmalämpöpumppusi energiatehokkuutta. Erikoispinnoitetut sisäyksikön osat keräävät vähemmän pöly-, bakteeri- ja jopa virusjäämiä. Puhdas ilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää tehokkaammin ja puhdistaa sisäilmaa paremmin. Tehokkailla puhdistettavilla ilmansuodattimilla, Self Clean-toiminnolla ja Allergen-puhdistuksella varustettuun ilmalämpöpumppuun lika ei pääse pesiytymään helposti ja Mitsubishi Heavy -ilmalämpöpumppu on puhdas ja raikas kumppani.

Teknistä osaamista

Mitsubishi Heavy Industriesin oma R32 DC PAM Inverter Twin Rotary -kompressori on alansa johtavia. Sen lämmöntuotto kestää yli -30°C pakkasiin. Laite on huipputehokas Suomen tärkeimmällä lämmitysalueella, 0°C ja -20°C välillä. Eli lämpötilassa, joka on yleisin talvella. Kompressori käy tasaisesti eri nopeuksilla ja reagoi nopeasti lämmitystarpeen muutoksiin – näin lämmöntuotto on tasaista ja energiatehokasta. Kompressorin pieni ottoteho ja alakierrosnopeuden parannettu hyötyteho tekevät Netsu Nordicista myös loistavan loma-asuntojen lämmittäjän.

Tyylikkyyttä kotiin

Netsu Nordicissa on tyylikkään puhdaslinjainen Italiainen muotoilu, joka sopii pohjoismaiseen sisustusmakuun. Hyvin muotoiltu ja asennettu ilmalämpöpumppu on kodin ja loma-asunnon huomaamaton osa – siro ja hiljainen.

Laitteen perusväri on puhtaan valkoinen, mutta mikäli valkoinen väri ilmalämpöpumpussa ei tunnu sopivalta sisustukseesi tai haluat muuten vain säväyttää, voit valita joko Titanium- tai Black & White -värivaihtoehdoistamme omaa silmääsi miellyttävän värin.

puhalluksen suuntausvaihtoehtoja

Tehokkaalla 3D Auto -puhalluksella laite suuntaa lämpimän ilman tasaisesti sekoittaen tilan jokaiseen sopukkaan. Vastaavasti jäähdytyksellä viilennetty ilma ohjautuu äärimmäiseenkin nurkkaan. 3D Auto -puhallusta käytettäessä ei synny häiritsevää vedon tunnetta, sillä puhalluksen suunta ja voimakkuus säätyvät juuri oikeiksi tilanteen ja energiatehokkuuden kannalta. 3D Auto -puhallustoiminto huolehtii siis ilmavirran tasaisesta jakautumisesta niin lämmityksellä kuin jäähdytykselläkin. Netsussa on useita puhalluksen suuntausvaihtoehtoja, jotka voit valita manuaalisesti. Tämä helpottaa huomattavasti laitteen asennuspaikkaa valittaessa.

Fuzzy Auto Operation – Älykäs automaattitoiminto ohjaa valittua lämpötilaa vaihtamalla jäähdytyksen ja lämmityksen välillä. Toiminnolla saat miellyttävän tasaisen lämpötilan haluamaasi tilaan esim. kevät- ja syysaikoina.

Ylläpitolämmitys-toiminto pudottaa sisätilan lämpötilan +10°C asteeseen. Säästölämmitys on oiva ratkaisu rakennusten kuivana pitoon talviaikana rakennuksen ollessa muuten tyhjillään tai kun lämmöntarve on vähäinen kuten kesämökeissä, varastoissa, autotalleissa tai hallirakennuksissa. Pienikin lämpötila ja kiertävä ilma pitää kalusteet ja rakenteet kuivempina vähentäen näin mahdollista tunkkaista hajua. Samalla lämmitys on nopeampaa esimerkiksi, kun mökille mennään lämmityskauden aikana.

Weekly Timer -viikkoajastimella saat valittua lämmitykselle oman viikkorytmisi mukaisen miellyttävän lämpötilan yhdistettynä maksimaaliseen energiansäästöön. Käytössäsi on viikoksi 28 eri ajastusta. Voit itse määritellä ajanjaksot, jolloin haluat laitteen olevan päällä.

High Power -pikatoiminnolla saat aikaiseksi 15 min. tehojäähdytyksen tai -lämmityksen. Teholämmitys on käytännöllinen esim. saavuttaessa kesämökille, jossa lämpötila halutaan nostaa nopeasti ylläpitolämpötilasta

Netsu Nordic sisäyksikkö suodattaa huoneilmaa tehokkaasti ja huomaamattomasti aina päällä ollessaan. Laitteen karkeasuodattimet vähentävät huonepölyä tehokkaasti ja ovat helposti käyttäjän puhdistettavissa.

Self Clean -toiminto: Allergeenien puhdistustoiminnon ollessa päällä lämpöpumppu suorittaa 90 min. kestävän sisäyksikön puhdistuksen, joka estää homeiden ja itiöiden leviämisen yksikön sisällä. Myös sisäyksikön puhallinsiipi on antimikrobikäsitelty. Netsu Nordic -ilmalämpöpumpun suodatus- ja puhdistusmenetelmät auttavat raikkaan ja terveellisen sisäilman ylläpitämisessä.

Etäohjaus: Lisävarusteena saatavalla WiFi-sovittimella saat yhteyden lämpöpumppuusi älypuhelimella tai tabletilla, milloin ja missä tahansa. Voit ohjata ja valvoa lämpöpumpun toimintaa myös tekstiviestipohjaisilla lisälaitteilla.

Silent Operation -hiljaisuustoiminnolla voit hiljentää jo valmiiksi hiljaisen ulkoyksikön äänitasoa. Ulkoyksikön puhallinmoottorin ja kompressorin tehoa pudotetaan 40%. Näin saa nauttia kesäillan rauhasta, vaikka ilmalämpöpumppu on käytössä.

Sleep Timer/ON/OFF Timer – toiminnolla saat sammutettua ja/tai käynnistettyä lämpöpumppusi haluamanasi aikana.  Anna makuuhuoneen viilentyä yön aikana ja herää miellyttävästi haluamassasi lämpötilassa ja virkeänä.

LED Brightness Adjustement – näytön kirkkauden säätö. Led-näytön kirkkauden säädöllä voi valita himmeän häikäisemättömän näytön makuuhuonetiloihin ja vastaavasti kirkkaamman oleskelutiloihin.

Roll Back – Asetusten palautus mahdollistaa helpon perusasetusten palautuksen.

Tekniset tiedot

Netsu Nordic 35 tekniset tiedot

Lisätietoja? – Ota yhteyttä