Mitsubishi KAZAN NORDIC

Kazan sisä- ja ulkoyksikkö

Mitsubishi Heavyn KAZAN-lämpöpumppu on suunniteltu Pohjolan rankkoihin olosuhteisiin. Alan parhaimpiin kuuluva teho, hyvä hyötysuhde ja talvivarustus pitävät huolen, että laite toimii vaivattomasti kovilla talvipakkasilla.

Luonnollisella R32-kylmäaineella Kazan saavuttaa alan parhaimpiin kuuluvan A+++ -tehon huippuhyötysuhteella. MHI:n valmistaman DC-PAM Twin Rotary -kompressorin ja sisäänrakennetun lämmitysvastuksen (mallit SRK20-35) ansiosta Kazan soveltuu erinomaisesti heille, jotka haluavat parasta suorituskykyä ympäri vuoden.

Laitteessa on vakiona premium-lämpöpumpun ominaisuudet mitä vaaditaan lämmitykseen, ilmankiertoon, hiljaiseen käyttöääneen, moderniin ilmansuodatukseen ja paljon mukavuutta lisääviä automaattitoimintoja sekä valinnaisina lisäominaisuuksina WIFI- tai SMS -etäohjaus.

Mitsubishi KAZAN -esite

4v takuu

Luotamme tuotteisiimme! Ammattitaidolla valmistetut Mitsubishi Heavy -laitteet ansaitsevat mielestämme reilun takuun: Myönnämme kotitalouskäytössä oleville, kesäkuun 2020 jälkeen ostetuille Kazan 20-35 -laitteille 4 vuoden takuun. Takuuasiat tulee hoitaa asiantuntevan jälleenmyyjämme kautta.

Kazan-mallistossa yhdistyy ammattikäytön tehokkuus ja laatu kuluttajakäytön vaatimuksiin

Ylivertaista suorituskykyä

Mitsubishi Heavy -ilmalämpöpumput ovat aidosti pohjoisiin oloihin kehitettyjä ja niitä voi käyttää maksimiteholla talviolosuhteissa ja ne lämmittävät jopa -35°C ulkolämpötilassa. Mitsubishi Heavy -laitteet ovat ammattilaisten suosimia kestävyytensä sekä erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta. Lisäksi Kazanissa on markkinoiden laajin tuotesarja.

Säästöä

A+++Mitsubishi Heavy -ilmalämpöpumpuilla säästät niin lämmitys- kuin jäähdytyskuluissa enemmän kuin uskotkaan.

Mitsubishi Heavy -ilmalämpöpumpuista löydät markkinoiden parhaan A+++ -lämmitysenergialuokan laitteita. Näin säästöt ovat 30-50% lämmityskuluistasi suoraan sähkölämmitykseen verrattuna. Mökki-, halli- ja tallirakennuksissa +10°C ylläpitolämmityksellä jopa enemmän.

Ympäristöä kunnioittaen

R32Netsu- ja Kazan-ilmalämpöpumpuissa käytetään uutta ympäristöystävällistä R32-kylmäainetta. Uudella kylmäaineella saavutetaan parempi hyötysuhde ja lämmitysteho kaikissa lämpötiloissa.

Tehokas kylmäaine mahdollistaa myös pienemmän täyttömäärän, jolloin näiden laitteiden tuottama hiilijalanjälki on lähes 70 % pienempi kuin aiemmissa R410-kylmäainetta käyttävissä malleissa. Samalla lämmöntuotto pakkaskeleillä aina -35°C lukemiin on parempi. Lisäksi laitteissa on ekotoimintoja, jotka ylläpitävät mukavuuslämpötilaa energiaa säästäen.

Järkevän ihmisen valinta

Mitsubishi Heavy -ilmalämpöpumpuissa on ylivertainen hyötysuhde hintaansa nähden. Saat kerralla ammattitasoiset laitteet kotiisi ja pääset nauttimaan mahtavista mukavuuteen ja puhtaampaan sisäilmaan vaikuttavista ominaisuuksista.

Muistathan, että ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällinen, tehokas ja ennen kaikkea kotisi ainoa mukavuuslaite, joka maksaa hintansa takaisin.

puhalluksen suuntausvaihtoehtoja

Tehokkaalla 3D Auto -puhalluksella laite suuntaa lämpimän ilman tasaisesti sekoittaen tilan jokaiseen sopukkaan. Vastaavasti jäähdytyksellä viilennetty ilma ohjautuu äärimmäiseenkin nurkkaan. 3D Auto -puhallusta käytettäessä ei synny häiritsevää vedon tunnetta, sillä puhalluksen suunta ja voimakkuus säätyvät juuri oikeiksi tilanteen ja energiatehokkuuden kannalta. 3D Auto -puhallustoiminto huolehtii siis ilmavirran tasaisesta jakautumisesta niin lämmityksellä kuin jäähdytykselläkin. Mitsubishi Heavy -ilmalämpöpumput mittaavat huonetilan lämpötilaerot ja havaitsevat läsnäolevat ihmiset sensorin avulla. Ilmalämpöpumppu kohdistaa ilmavirran epäsuorasti jäähdyttäen tai lämmittäen tilaa huomaamattomasti. 3D auto -ilmanohjaus- ja läsnäolotunnistimet tekevät Mitsubishi Heavy -pumpuista tehokkaita lämmittäjiä ja jäähdyttäjiä ilman ikävää vedon tunnetta – ohjaten samalla ilman kuitenkin tilan kaukaisimpiinkin nurkkiin.

Kazanissa on useita puhalluksen suuntausvaihtoehtoja, jotka voit valita manuaalisesti. Tämä helpottaa huomattavasti laitteen asennuspaikkaa valittaessa.

energiansäästö toiminnot

Eco Operation -säästötoiminto reagoi täysin automaattisesti ihmisten läsnäoloon. Toiminto sallii lämpötilan laskea tai nousta sen mukaan onko tilassa ihmisiä läsnä. Motion sensor -liiketunnistin tunnistaa ihmisten läsnäolon lämpötilatunnistimella. Sensori tunnistaa paikalla olevien ihmisten lämpömäärän ja ohjaa pumpun toimintaa saamansa tiedon perusteella. Tunnistin havainnoi tilan aktiviteetin muutokset 5 min. välein. Näin vältytään ylijäähdyttämiseltä tai -lämmittämiseltä. Kun energiansäästötoiminto on valittu
kaukosäätimestä, kytkeytyy energiasäästöasetus päälle, kun ilmalämpöpumppu havaitsee, ettei huonetilassa ole ihmisiä.

Auto Off – Automaattinen katkaisutoiminnon ollessa päällä ilmalämpöpumppu sammuttaa itsensä, kun tilassa ei ole ihmisiä. Laite siirtyy tällöin Stand By -tilaan 1-2 h sen jälkeen, kun tila on tyhjentynyt ja käynnistyy uudelleen, kun huoneeseen saavutaan.

Fuzzy Auto Operation – Älykäs automaattitoiminto ohjaa valittua lämpötilaa vaihtamalla jäähdytyksen ja lämmityksen välillä. Toiminnolla saat miellyttävän tasaisen lämpötilan haluamaasi tilaan esim. kevät- ja syysaikoina.

Ylläpitolämmitys-toiminto pudottaa sisätilan lämpötilan +10°C asteeseen. Säästölämmitys on oiva ratkaisu rakennusten kuivana pitoon talviaikana rakennuksen ollessa muuten tyhjillään tai kun lämmöntarve on vähäinen kuten kesämökeissä, varastoissa, autotalleissa tai hallirakennuksissa. Pienikin lämpötila ja kiertävä ilma pitää kalusteet ja rakenteet kuivempina vähentäen näin mahdollista tunkkaista hajua. Samalla lämmitys on nopeampaa esimerkiksi, kun mökille mennään lämmityskauden aikana.

Weekly Timer -viikkoajastimella saat valittua lämmitykselle oman viikkorytmisi mukaisen miellyttävän lämpötilan yhdistettynä maksimaaliseen energiansäästöön. Käytössäsi on viikoksi 28 eri ajastusta. Voit itse määritellä ajanjaksot, jolloin haluat laitteen olevan päällä.

suodatus- ja puhdistusominaisuudet

Allergen Filters – tehokas ilman suodatus

Kazanin sisäyksikkö suodattaa huoneilmaa tehokkaasti ja huomaamattomasti aina päällä ollessaan. Laitteen karkeasuodattimet vähentävät huonepölyä tehokkaasti ja ovat helposti käyttäjän puhdistettavissa. Lisäksi laitteessa on erikoissuodattimet, kuten entsyymi+urea -Allergen-suodatin, joka tuhoaa huoneilman allergeeneja kuten siite- ja eläinpölyjä, hometta, bakteereja ja viruksia. Näin asunnon huoneilman laatu säilyy raikkaana. Toinen sisäyksikön erikoissuodattimista on fotokatalyyttinen hajunpoistosuodatin. Tämä
vedellä pestävä hajunpoistosuodatin kuivataan auringonvalossa, jolloin sen hajunpoisto-ominaisuudet palautuvat taas toimintaan.

Self Clean -toiminto: Allergeenien puhdistustoiminnon ollessa päällä lämpöpumppu suorittaa 90 min. kestävän sisäyksikön puhdistuksen, joka estää homeiden ja itiöiden leviämisen yksikön sisällä. Myös sisäyksikön puhallinsiipi on antimikrobikäsitelty. Kazan-ilmalämpöpumpun suodatus- ja puhdistusmenetelmät auttavat raikkaan ja terveellisen sisäilman ylläpitämisessä.

Mukavuutta ja käytännöllisyyttä

Etäohjaus: Lisävarusteena saatavalla WiFi-sovittimella saat yhteyden lämpöpumppuusi älypuhelimella tai tabletilla milloin ja missä tahansa. Voit ohjata ja valvoa lämpöpumpun toimintaa myös tekstiviestipohjaisilla lisälaitteilla.

Silent Operation -hiljaisuustoiminnolla voit hiljentää jo valmiiksi hiljaisen ulkoyksikön äänitasoa. Ulkoyksikön puhallinmoottorin ja kompressorin tehoa pudotetaan 40%. Näin saa nauttia kesäillan rauhasta, vaikka ilmalämpöpumppu on käytössä.

High Power- ja Eco-toiminnot. High Power -pikatoiminnolla saat aikaiseksi 15 min. tehojäähdytyksen tai -lämmityksen. Teholämmitys on käytännöllinen esim. saavuttaessa kesämökille, jossa lämpötila halutaan nostaa nopeasti ylläpitolämpötilasta. Energiaa säästävä Eco-toiminto antaa vastaavasti lämpötilan nousta tai laskea sen mukaan onko tilassa ihmisiä.

Sleep Timer/ON/OFF Timer – toiminnolla saat sammutettua ja/tai käynnistettyä lämpöpumppusi haluamanasi aikana. Anna makuuhuoneen viilentyä yön aikana ja herää miellyttävästi haluamassasi lämpötilassa ja virkeänä.

Lapsilukolla ehkäiset yhdellä napin painalluksella yllätykset, jotka mahdollisesti aiheutuvat lasten leikeistä. Lapsilukko estää lämpötilan, puhallinnopeuden ja -suunnan säätämisen.

LED Brightness Adjustement – näytön kirkkauden säätö. LED-näytön kirkkauden säädöllä voi valita himmeän häikäisemättömän näytön makuuhuonetiloihin ja vastaavasti kirkkaamman oleskelutiloihin.

Roll Back – Asetusten palautus mahdollistaa helpon perusasetusten palautuksen.

Ilmalämpöpumppu kaikkiin tiloihin

Remontoitko vai rakennatko uutta? Mitsubishi Heavy -mallistosta löydät oikeat laitteet Pohjolan oloihin soveltuvista ilmalämpöpumpuista. Ilmalämpöpumpulla leikkaat helposti ison osan nykyisistä lämmityskustannuksista – olipa nykyinen järjestelmäsi öljy- tai sähkölämmitys. Tiesitkö, että ilmalämpöpumppu sopii myös maalämpöpumpun rinnalle niin jäähdytykseen kuin lämmitystä tasaamaankin hyvällä A+++ -energialuokalla? Energiasäästön lisäksi parannat asumismukavuutta niin kesällä kuin talvellakin.

Ammattilaisen asentama Mitsubishi Heavy -ilmalämpöpumppu on lähes huomaamaton osa asuinympäristöäsi. Hyvällä suunnittelulla ja onnistuneella asennuksella jäähdytetty tai lämmitetty ilmavirta saadaan leviämään asunnossa tasaisesti. Laitteen älykäs ohjaus ja ammattimainen suunnittelu tekevät siitä hiljaisen ja kansainvälisesti palkittu huippumuotoilu lähes huomaamattoman osan arkeasi.

Kun lämmitys on tärkeintä

Mitsubishi Heavy -ilmalämpöpumput on suunniteltu vaativaan Pohjoismaiseen käyttöön, jossa lämmitysteho on tärkein ominaisuus.

Pumppujen lämmitys- ja energiatehokkuus ovat kasvaneet vuosittain ja nykyisissä Mitsubishi Heavy -huippumalleissa ilmalämpöpumppu tuottaa lämpöä vielä -35°C:ssa.

Keskimääräinen säästö vuosittain on 30-50 % lämmitysenergiasta, jolloin investointi maksaa itsensä takaisin 3-4 vuodessa.

Mitsubishi Heavy Kazan 20, 25, 35 -ilmalämpöpumpuilla on korkein saatavilla oleva lämmityksen energiatehokkuusmerkintä A+++. Laitteiden vuosihyötysuhdemerkintä SCOP 5.2 kertoo, että ilmalämpöpumppu kuluttaa 1kW:n verran sähköä, kun se tuottaa kotiisi jopa 5.2 kW lämpöä – eli 4.2kW edestä ilmaista lämpöä!

Laite myös säätää itseään lämmitystarpeen mukaan. Auringonpaiste, takka tai muu lämmönlähde pienentää automaattisesti ilmalämpöpumpun tehoa ja samalla energiankulutusta. Muita uusia ominaisuuksia on M-kirjaimen mallinen kennon lamelli, jolla saavutetaan yli 30% parempi lämmönluovutuskyky perinteiseen suorapintaiseen lamelliin verrattuna.

Tyylikkyyttä kotiin

Kazanin tyylikkään puhdaslinjainen italiainen muotoilu sopii pohjoismaiseen sisustusmakuun.
Hyvin muotoiltu ja asennettu ilmalämpöpumppu on kodin ja loma-asunnon huomaamaton osa – siro ja hiljainen.

Laitteen perusväri on puhtaan valkoinen, mutta halutessasi voit valita joko
Titanium- tai Black & White -värivaihtoehdoistamme omaa silmääsi miellyttävän värin.

Kazan sisäyksikön värit

Hiljaista tehokkuutta

Mitsubishi Heavy -ilmalämpöpumpuissa on markkinoiden pienimpiä ottotehoja (vain 0.14 kW). Siksi laite ei kuluta turhaa energiaa eikä käy kompressoria rasittavaa katkokäyntiä. Sisä- ja ulkoyksiköiden markkinoiden hiljaisimmat käyntiäänet myös täysteholla sekä monet energiansäästö- ja mukavuustoiminnot tekevät Kazanista himoitun ilmalämpöpumpun. Puhallinsiipien ja kennoston muotoilulla on parannettu yhtaikaisesti energiatehokkuutta ja hiljennetty ääntä suurillakin käyntinopeuksilla. Puhaltimen siipien ja muiden yksityiskohtien aerodynaamisella suunnittelulla on äänitasoa saatu hiljennettyä vielä huomattavasti edellisiin malleihin verrattuna. Mitsubishi Heavy -laitteiden puhallinsiivet suunnitellaan samalla tarkkuudella ja ammattitaidolla, jolla Mitsubishi Heavy Industries suunnittelee valmistamansa lentokoneiden moottori- ja siipirakenteet.

Jäähdytys – edullista mukavuutta

Jäähdytys on jo toimistosta ja autosta tuttu raikas henkäys. Miksi et siis antaisi itsellesi oikeutta nauttia samasta ylellisyydestä myös kotona – pikku rahalla tietenkin? Kuumat kesät nostavat asunnon lämpötilan epämiellyttäväksi, jolloin nukkuminen on mahdotonta ja vanhukset, lapset ja kotieläimet kärsivät. Ilmalämpöpumpulla voit viilentää asunnon sekä poistaa sieltä kosteutta, lisätä asumismukavuutta ja samalla vähentää mahdollisia sisäilmaongelmia. Ilmalämpöpumpulla jäähdyttäessäsi vältyt avoimesta ikkunasta tulevat pöly- ja äänihaitat sekä mahdolliset kutsumattomat vieraat, kuten pienet eläimet.

Jäähdytystä ei kuitenkaan kannata liioitella. Jo muutama aste alle ulkolämpötilan ja kosteuden poistuminen tekevät asunnosta miellyttävän oleskella. Kannattaa muistaa, että jäähdytyksen kustannukset ovat normaalikäytöllä ja -oloissa vain muutamia kymmeniä euroja kesältä.

Tekniset tiedot

Kazan tekniset tiedot

Lisätietoja? – Ota yhteyttä