Mitsubishi AISU

Aisu sisä- ja ulkoyksikkö

Mitsubishi Heavyn AISU-jäähdytin on muotoiltu kauniisti pohjoismaiseen sisustukseen sopivaksi, mutta laite on paljon muutakin kuin vain komea ulkokuori. Aisulla jäähdytät huoneilman juuri sopivan viileäksi, jotta saat siitä raikkaamman ja miellyttävämmän hengittää.

Jo muutaman asteen jäähdyttämisellä poistat sisäilmasta huomattavan määrän kosteutta. Samalla vältät siite- ja katupölyn tunkeutumisen sisätiloihin, kun ikkunoita ei tarvitse pitää auki. Jäähdyttimen tehokkaat suodattimet poistavat myös osan ilmassa leijuvista epäpuhtauksista.

Mitsubishi AISU esite

4v takuu

Luotamme tuotteisiimme! Ammattitaidolla valmistetut Mitsubishi Heavy -laitteet ansaitsevat mielestämme reilun takuun: Myönnämme kotitalouskäytössä oleville, kesäkuun 2020 jälkeen ostetuille Aisu 25-45 -laitteille 4 vuoden takuun. Takuuasiat tulee hoitaa asiantuntevan jälleenmyyjämme kautta.

Mitsubishi Heavy Aisu – jäähdytinmarkkinoiden pikkujättiläinen

Loistava jäähdytin huipputeholla ja luontoystävällisellä R32-kylmäaineella: Mitsubishi Heavy Industries Aisu 4 vuoden takuulla kotitalouskäytössä.

Vuoriston raikkautta ja viileyttä

Mitsubishin käyttämä kennotekniikka mahdollistaa huippujäähdytystehon myös sirorakenteisemmasta sisäyksiköstä. Jäähdytä sisäilmaa vain muutama aste (suositus 22 – 23°C) – ja samalla poistat sisätiloista helposti jopa 1,5 litraa vettä tunnissa. Saat huomattavasti raikkaamman ja miellyttävän ilman hengittää. Lisäksi vältät siitepölyjen, katuepäpuhtauksien ja jopa pienten eliöiden tunkeutumisen sisätiloihin, kun ikkunoita ei tarvitse pitää avoimina. Aisu-jäähdyttimen suodattimet poistavat myös osan ilmassa leijuvista epäpuhtauksista.

Tyylikkyyttä kotiin

Mitsubishi Heavyn tapaan myös Aisussa on tyylikkään puhdaslinjainen pyöristetty italiainen muotoilu, joka sopii erinomaisesti pohjoismaiseen sisustusmakuun. Hyvin muotoiltu ja asennettu ilmalämpöpumppu on kodin ja loma-asunnon huomaamaton osa – siro ja hiljainen.

Mitsubishi Heavy Aisu -jäähdyttimessä vedon tunne on minimoitu ja mukavuus maksimoitu

Mitsubishi Heavy Industries valmistaa monia laitteita pienistä suuriin – myös lentokoneita ja niiden aerodynaamisia osia. Mitsubishi Heavyn ilmalämpöpumppujen sisä- ja ulkoyksikön puhalluksen suunnittelussa on hyödynnetty tätä tietotaitoa.  Perusideana Mitsubishi Heavyn ilmalämpöpumpuissa on mahdollisimman suuri ilman liikkuvuus mahdollisimman pienellä energia- ja äänimäärällä.  Siksi sisäyksikön puhallus ja sen ohjaus edustavat ilmalämpöpumppualan huippua. Ääni on tasainen ja huminaton, sillä kennon ja sen lamellien aerodynaamisella muotoilulla on saavutettu sujuva ilmavirran kulku ja mahdollisimman suuri lämmön luovutuspinta parantamaan energiatehokkuutta.

Ulkoyksikkö

Pienikokoinen, hiljainen ja lähes värinätön ulkoyksikkö on helppo sijoittaa vaativimpiinkin kohteisiin, kuten rivitalojen terasseille tai kerrostalojen parvekkeille. Ulkoyksikön ritilä parantaa ilman ulosvirtausta ja hajottaa äänen pehmeäksi ja ilmavirtauksen tasaisesti ympäristöön, jolloin pistemäistä melukuormaa tai äärimmäistä viimaa ei pääse syntymään.

Ympäristöystävällinen ja energiatehokas

Ympäristöystävällinen kylmäaine R32 minimoi ympäristövaikutuksen. Tehokkailla jäähdytyslaitteilla viilennät kotisi energiatehokkaasti ja nopeasti ja monipuoliset ajastusohjelmat tehostavat jäähdyttimen energiatehokasta käyttöä entisestään.

Mitsubishi Heavyn Aisu tuo sinulle mukavuutta ja käytännöllisyyttä

Tehokas ilmansuodatus
Aisun karkeasuodattimet vähentävät huonepölyä tehokkaasti ja ovat helposti käyttäjän puhdistettavissa.

Self Clean – itsepuhdistustoiminnolla laite puhdistaa sisäyksikön kennoston, joka ennaltaehkäisee kasvustojen muodostumista sisäyksikköön.

Sleep Timer- ja ON/OFF Timer –ajastintoiminnot

Ajastintoiminnoilla saat jäähdyttimen päälle ja pois päältä haluamaasi aikaan. Voit valita miellyttävimmän lämpötilan töistä paluusi aikaan, nukkumaanmenoaikaasi tai vaikka aamuherätyksesi aikaan. Anna makuuhuoneen viilentyä yön aikana ja herää miellyttävästi haluamassasi lämpötilassa ja virkeänä.

Program Timerilla saat lämpöpumpun ajastettua käynnistymään ja sammumaan haluamanasi aikana. Ohjelma toistaa itseään päivittäin.

High Power -pikatoiminnolla saat aikaiseksi nopean tehojäähdytyksen. Tehojäähdytys on käytännöllinen esim. saavuttaessa kotiin, jossa lämpötila halutaan laskea nopeasti.

Tekniset tiedot

 

Aisu tekniset tiedot

Lisätietoja? – Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.