Ilma-vesilämpöpumput

Mitsubishi Heavy Splitbox

MHI splitbox

MHI Splitbox -järjestelmä on markkinoiden joustavin ilma-vesilämpöpumppu ja se mahdollistaa useita erilaisia tilankäyttö- asennus- ja kytkentätapoja. Splitbox -mallistosta löytyy ratkaisu hyvinkin erilaisiin kohteisiin ja jälleenmyyjämme auttavat valitsemaan juuri sinun kotiisi parhaiten sopivan ratkaisun.

Monipuolisilla lisävarusteilla ja kytkennöillä voidaan toteuttaa mm. jäähdytys, uima-altaan lämmitys tai hyödyntää aurinkoenergiaa.

Lataa esite

Lataa käyttöohje

Mikä ilma-vesilämpöpumppu?

Ilma-vesilämpöpumppu on laite, joka siirtää lämpöenergiaa ulkoilmasta rakennuksen ja käyttöveden lämmittämiseen. Kompressoritekniikkaan perustuva ilma-vesilämpöpumppu sitoo ulkoilman lämpöenergiaa ja luovuttaa lämpöenergian talon sisälle vesikiertoiseen järjestelmään lämmönvaihtimella. Mitsubishi Heavy Industries (MHI) Splitbox -ilma-vesilämpöpumppu on energiatehokas valinta kotisi lämmitysjärjestelmäksi. Ilma-vesilämpöpumppu sopii taloihin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä.

Miksi ilma-vesilämpöpumppu?

MHI Splitbox -ilma-vesilämpöpumppu on nykyaikainen ja ympäristöystävällinen ratkaisu kodin lämmöntuottoon. Ilma-vesilämpöpumppu lämmittää veden (lämmitys ja lämmin käyttövesi) hyvällä hyötysuhteella. Laite tuottaa jopa +58°C vettä aina -20°C pakkaseen asti ilman lisälämmönlähdettä. Tehokkaalla ja laadukkaalla Splitboxilla voit säästää jopa yli puolet kodin lämmitysenergiakuluista verrattuna esimerkiksi öljy- tai sähkölämmitykseen.

Milloin ilma-vesilämpöpumppu?

Ilma-vesilämpöpumppu kannattaa valita, kun haluat vaihtaa vanhenevan lämmitysjärjestelmäsi nykyaikaiseen energiatehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen ratkaisuun tai suunnittelet uudiskohdetta. Valitse ilma-vesilämpöpumppu myös, jos haluat hyödyntää modernia lämpöpumpputekniikkaa ja säästää kotisi lämmityskuluissa.

Mitsubishi Heavy Splitbox ilma-vesilämpöpumppu on turvallinen valinta. MHI Splitboxilla on 2 vuoden tehdastakuu, jonka lisäksi asiakas voi hankkia laitteistolle vielä kahden vuoden lisäturvan maahantuojalta. Lisäturva +2 vuotta on saatavissa laitehankinnan yhteydessä ja se koskee laitteiston MHI-komponentteja.

Lisätietoja? – Ota yhteyttä