Hydrolution ilma-vesilämpöpumppu

MHI Hydrolution

Mitsubishi Heavy Hydrolution ilma-vesilämpöpumppu on nykyaikainen tapa tuottaa pientalouden tarvitsema lämmitys sekä lämmin käyttövesi. Laite on ympäristöystävällinen ja tehokas. Hydrolution-sisäyksikkö sisältää varaajan, sähkövastuksen, lämmönvaihtimen, kiertopumpun sekä modernin suomenkielisen ohjauslaitteen.

Hydrolution-tuoteryhmän valtakunnallinen myynti ja edustus: Lämpöpartio Oy. Tutustu Lämpöpartioon:

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt Hydrolutionista Lämpöpartiolta

Mikä ilma-vesilämpöpumppu?

Ilma-vesilämpöpumppu on laite, joka siirtää lämpöenergiaa ulkoilmasta rakennuksen ja käyttöveden lämmittämiseen. Kompressoritekniikkaan perustuva ilma-vesilämpöpumppu sitoo ulkoilman lämpöenergiaa ja luovuttaa lämpöenergian talon sisälle vesikiertoiseen järjestelmään lämmönvaihtimella. Mitsubishi Heavy Industries (MHI) Hydrolution -ilma-vesilämpöpumppu on energiatehokas valinta kotisi lämmitysjärjestelmäksi. Ilma-vesilämpöpumppu sopii taloihin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä.

Miksi ilma-vesilämpöpumppu?

MHI Hydrolution -ilma-vesilämpöpumppu on nykyaikainen ja ympäristöystävällinen ratkaisu kodin lämmöntuottoon. Ilma-vesilämpöpumppu lämmittää veden (lämmitys ja lämmin käyttövesi) hyvällä hyötysuhteella. Laite tuottaa jopa +58°C vettä aina -20°C pakkaseen asti ilman lisälämmönlähdettä. Tehokkaalla ja laadukkaalla Hydrolutionilla voit säästää jopa yli puolet kodin lämmitysenergiakuluista verrattuna esimerkiksi öljy- tai sähkölämmitykseen.

Milloin ilma-vesilämpöpumppu?

Ilma-vesilämpöpumppu kannattaa valita, kun haluat vaihtaa vanhenevan lämmitysjärjestelmäsi nykyaikaiseen energiatehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen ratkaisuun tai suunnittelet uudiskohdetta. Valitse ilma-vesilämpöpumppu myös, jos haluat hyödyntää modernia lämpöpumpputekniikkaa ja säästää kotisi lämmityskuluissa.

Hydrolution

Hydrolution-tuotesarjaa edustaa valtakunnallisesti Lämpöpartio Oy

Lisätieto- ja tarjouspyynnöt tästä linkistä Lämpöpartio Oy:lle