Tuotteet

Mikä Mitsubishi Heavy -ilmalämpöpumppu sopisi minulle?

Valintasi on Kazan. Kazanissa on huippulämmitysteho ja -hyötysuhde sekä markkinoiden paras energialuokka A+++. Aitona Nordic-mallina se tuottaa lämpöä vielä paukkupakkasilla, mikä säästää lämmityskuluissasi 30-50%.

Vaikka Kazanin hankintahinta onkin korkeampi muihin Mitsubishi Heavy -malleihin verrattuna, hintaero maksaa itsensä takaisin tehokkuudellaan vuosien varrella. Hiljainen käyntiääni ja monipuoliset ilmanohjaukset tekevät siitä saumattoman osan kiinteistösi lämmitysjärjestelmää. Kazan-mallisto sopii kaiken kokoisiin ja tyyppisiin kiinteistöihin. Sen laaja lämmitysteho (0,8- 8.8 kW) mahdollistaa laitteen sopivuuden saunarakennuksesta aina suurimpaan omakotitaloon. Kazan soveltuu samalla myös kaiken tyyppisten kiinteistöjen tehokkaaksi jäähdyttimeksi. Kazanista saat luotettavan lämmityskumppanin vuosiksi eteenpäin.

Tutustu Lataa esite

Olet varmastikin Netsu-ihmisiä. Kotisi lämpiää pääsääntöisesti esimerkiksi sähköllä, puulla tai maa- tai kaukolämmöllä. Haluat kuitenkin tasoittaa lämpötilavaihteluita ja saada mukavaa nopeaa lisälämpöä edullisesti.

Netsulla leikkaat mukavasti lämmityskuluja ja uusi ympäristöystävällisempi R32-kylmäaine antaa myös paremman tehon kylminä vuodenaikoina. Netsu soveltuu kaikkien lämmitysjärjestelmien rinnalle ja kaikenlaisiin kiinteistöihin. Ylläpitolämmitys +10°C on oiva toiminto mökeille, saunarakennuksiin sekä autotalleihin; Eli tiloihin, jotka haluat pitää kuivina ja peruslämmöllä talviaikaan.

Toisaalta jäähdytys ja raikas sisäilma ovat sinulle ja perheellesi tärkeitä.

Netsun jäähdytysominaisuudet ovat omaa luokkaansa. Laajasta mallistosta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan tehokkaan laitteiston. Hyvät ilmansuodatusominaisuudet puhdistavat sisäilmaa ja itsepuhdistustoiminto laitteen kennostoa.

Netsun tehokas ilmanpuhallus ja monipuoliset puhallusilmanohjausmahdollisuudet, mm. 3D Auto, levittävät lämpimän tai raikkaan jäähdytysilman tasaisesti jopa hiukan sokkeloisessakin talossa. Hiljaisuus on yksi Netsun mukavista ominaisuuksista. Valmiiksi hiljaista käyntiääntä voidaan vielä laskea käyttämällä laitteen monipuolisia ajastusohjelmia tai valitsemalla erillinen hiljaisuustoiminto, jolloin kompressorin tehoa pudotetaan lähes puoleen.

Netsu soveltuu hiljaisuutensa vuoksi hyvin myös asuntoyhtiöiden jäähdyttimeksi.

Käytössäsi on runsaasti erilaisia ajastuksia ja ohjauksia. Lisäksi voit liittää sen Wi-Fi- tai SMS-pohjaiseen etäkäyttöön (lisävaruste).

Tutustu Lataa esite

Valintasi on jäähdytin Aisu. Hiljainen ja tehokkaasti viilentävä Aisu on optimaalinen ratkaisu, kun lämmityksestä huolehtii jokin toinen järjestelmä ja Aisu tarvitaan yksinomaan jäähdytykseen.

Tehokas A++-energialuokan jäähdytin pudottaa lämpötilan nopeasti haluttuun tasoon. Aisu-mallistosta löydät jäähdytysteholtaan 0.9- 4.8 kW:n laitteistot.

Tämä laadukas jäähdytyslaite poistaa kiinteistöstä kosteutta jopa 1,5 litraa tunnissa. Kuivempi sisäilma tuntuu raikkaalta, vaikka lämpötilaa pudotettaisiin vain muutamalla asteella 23-24°C asteeseen. Kuivempi sisäilma vähentää homeitiöiden ja monien mikrobien kasvua ja parantaa myös sisäilman laatua. Aisun ainutlaatuinen itsepuhdistusohjelma pitää jäähdyttimen sisäpinnat ja kennoston puhtaampana.

Hiljaisuudesta vastaa Jet Tech -muotoilu puhaltimien siipien suunnittelussa. Mitsubishin lentokoneteollisuudesta tuttu Jet Tech -suunnittelu mahdollistaa hiljaisemman ja tehokkaamman ilman siirtämisen niin ulko- kuin sisäyksikössäkin. Raikas sisäilma leviää tasaisesti ympäri kiinteistöä häiritsemättä asukkaita ja naapureita.

Voit ajastaa Aisun käymään haluamanasi aikana ja kytkeä sen yön ajaksi osateholle tai kokonaan pois päältä vain muutamalla napinpainalluksella tai esiohjelmoiduilla toiminnoilla.

Raikas ja jäähdytetty sisäilma auttaa eniten niitä, joilla on huonontunut lämmönsäätelykyky, kuten vanhukset, pienet lapset, sairaat sekä kotieläimet. Huomioithan myös, etteivät jäähdytyksen käyttökustannukset normaalissa asuinkiinteistössä ole kuin muutamia kymmeniä euroja vuodessa. MHI:n huippusuunnittelun ansiosta laitteen hyötysuhde on SEER 6.8 ja energialuokka A++.

Puhtaan valkoinen, tyylikäs ja siro sisäyksikkö sopii äärettömän hyvin suomalaiseen sisustukseen ja hiljainen käyntiääni mahdollistaa asennuspaikan helpon valinnan.

Mitsubishi Aisu sopii loistavasti myös rivi- ja kerrostalojen jäähdytykseen.

Tutustu Lataa esite

Mitsubishi lämpöpumppu
Mitsubishi Netsu

NETSU NORDIC -malli on kokoluokkansa edelläkävijä, jolla lämmität tai jäähdytät kotisi edullisesti. Monipuoliset ominaisuudet lisäävät käyttömukavuutta.

Lue lisää
Mitsubishi Kazan

Malliston varustelluin laite – KAZAN – on suunniteltu pohjolan koviin olosuhteisiin. Alan parhaimpiin kuuluva teho, hyvä hyötysuhde ja talvivarustus pitävät huolen, että laite toimii vaivattomasti kovilla talvipakkasillakin.

Lue lisää
Mitsubishi Aisu

Vaikka tyylikäs AISU-jäähdytin on muotoiltu kauniisti kodin sisustukseen sopivaksi, laite on paljon muutakin kuin vain komea ulkokuori. Aisulla jäähdytät huoneilman juuri sopivan viileäksi, jotta saat siitä raikkaamman ja miellyttävämmän hengittää.

Lue lisää

Ilma-vesilämpöpumput

MHI splitbox

MHI Splitbox

Markkinoiden joustavin ilma-vesilämpöpumppu sopii taloihin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Monipuolinen Mitsubishi Heavy Splitbox on suunniteltavissa täysin asiakkaan tarpeen mukaiseksi. Laite huolehtii sekä lämmityksestä että lämpimästä käyttövedestä.

Lue lisää

MHI Hydrolution

MHI Hydrolution

Mitsubishi Heavy Hydrolution ilma-vesilämpöpumppu on nykyaikainen tapa tuottaa pientalouden tarvitsema lämmitys sekä lämmin käyttövesi. Laite on ympäristöystävällinen ja tehokas. Hydrolution-sisäyksikkö sisältää varaajan, sähkövastuksen, lämmönvaihtimen, kiertopumpun sekä modernin suomenkielisen ohjauslaitteen.

Hydrolution-tuoteryhmän valtakunnallinen myynti ja edustus: Lämpöpartio Oy.

Lue lisää