Meistä

Mitsubishi Heavy Industries

Mitsubishi Heavy -yhteisöllä on vahva vastuuntunto, joka juontaa juurensa 140 vuoden taakse. Yksi kolmesta perusperiaatteesta on Shoki Hoko – eli vastuu, joka yrityksellä on yhteiskunnalle. Tämä tarkoittaa, että Mitsubishi kehittää innovaatioita ympäristön suojelemiseksi. Mitsubishi Heavy Industries pyrkii kestävän energian ja ympäristön strategisen suunnittelun osastollaan kehittämään ja tarjoamaan ihmisille tulevaisuuden teknologiaa, jonka avulla ihmiset voivat elää tulevaisuudessa turvallista ja varmaa elämää.

Mitsubishi Heavy Industries Air Conditioning Europe, Ltd. (MHIAE) on uusi yritys, jonka emoyhtiö Mitsubishi Heavy Industries Ltd. (MHI) on perustanut erilaisille LVI-ratkaisuille Euroopassa. MHIAE tarjoaa korkealaatuisia järjestelmiä ilman ja veden jäähdyttämiseen sekä lämmitykseen niin asumiseen kuin kaupallisiin ja teollisiin ympäristöihinkin. Yritys työskentelee yhdessä eurooppalaisten yritysten kanssa etsien parhaat yhteistyöpartnerit. Emoyhtiöllä MHI:lla on kokemusta jäähdytysjärjestelmien suunnittelusta ja valmistuksesta jo vuodesta 1920 lähtien.

Nämä kaksi yritystä ovat Mitsubishi-yhteisön yli 200 riippumattoman yrityksen joukossa suurimpia ja ilmastointiteollisuuden eturintamassa. Yli 90 vuoden kokemuksella ilmastointijärjestelmien kehittämisestä MHI jatkaa tuotekehitystään Euroopassa MHIAE: n kautta, mikä vahvistaa luotettavien LVI-ratkaisujen maailmanlaajuista mainetta. MHIAE on jatkuvasti kehittänyt ja laajentanut emoyhtiön perustaa luotettavilla, innovatiivisilla tuotteilla.

Intohimoiset työntekijät sekä keskittyminen ratkaisukeskeisiin ja erittäin tehokkaisiin järjestelmiin varmistavat, että voit luottaa tietotaitoon ja kokemukseen, jolla laitteita kehitetään ja valmistetaan. Vuonna 1884 perustettu MHI on myötävaikuttanut yhteiskunnan kehitykseen vastaamalla jatkuvasti haasteisiin uusilla, innovatiivisilla valmistusratkaisulla. Vuosien mittaan yritys on tarjonnut joukon tuotteita ja palveluita, jotka ovat luoneet sosiaalisen infrastruktuurin, joka tukee tänä päivänä monien ihmisten elämää.

Tuotteet vaihtelevat ilmastoinnista ilmailuun ja voimajärjestelmistä laivanrakennukseen. MHI valmistaa yli 700 erilaista tuotevalikoimaa erilaisille teollisuus- ja siviilimarkkinoille ympäri maailmaa. MHI on aina pyrkinyt etsimään uraa uurtavia lähestymistapoja valmistukseen ja siten ollut mukana rakentamassa perustaa koko teollisuuden kehitykselle.

Kun energia- ja ympäristöasioista tulee koko planeetan yhteisiä haasteita, yrityksen arvo yhtenä kourallisena yrityksiä, jotka kykenevät vastaamaan muuttuvan maailman haasteisiin, kasvaa jatkuvasti. Siksi yrityksen mottokin on: ”Move the world forward”.

MHI-jäähdytyslaite 1950-luvun tyyliin

Oy Combi Cool Ab

Oy Combi Cool Ab on johtava kylmäalan maahantuonti- ja tukkuliike Suomessa. Yritys toimii useammalla paikkakunnalla ja sitoutuneet työntekijät ovat ehdottomasti alansa asiantuntijoita. Combi on tuonut Mitsubishi Heavy -tuotteita maahan vuodesta 2008. Meiltä löytyy Mitsubishi Heavy -tuotteille myös koko maan kattava asennus- ja huoltoverkosto, jonka olemme rakentaneet yhteistyössä luotettavien jälleenmyyjiemme kanssa.

Vuonna 1984 perustettu yritys on alan suurimpia ja sen työntekijäkunta koostuu niin alan kokeneista konkareista, tämän päivän professionaaleista kuin tulevaisuuden nousevista tähdistäkin, jolloin asiakkaamme voivat luottaa siihen, että tietotaitomme on alan kovinta kärkeä ja jäähdytys-/lämmitysongelmiin löytyy varmasti ratkaisut.

Lisätietoja? – Ota yhteyttä